despre

TeMobilam.ro

De 10 Ani Impreuna

De peste 10 ani, TeMobilam construiește mai mult decât un mobilier frumos și rezistent. TeMobilam  creează soluții perfect adaptate spațiului și stilului tău de viață. Când alegi TeMobilam ai garanția că vei obține echilibrul perfect între design, funcționalitate și cost.

Pentru noi, inovația este în ADN-ul companiei și echipei TeMobilam, de aceea am căutat în permanență să ducem soluția personalizată cu un pas mai departe și să definim un nou standard pentru mobilierul premium.

Continuăm să evoluăm și să perfecționăm produsele noastre, iar miile de proiecte finalizate și testimonialele clienților noștri reflectă evoluția companiei noastre și valorile noastre fundamentale.

Misiune

Misiunea noastra este aceea de a produce mobilier care sa aduca placere, armonie si echilibru, in casa ta.

Valori

Motivele Succesului Nostru

Asumarea

Nimic nu este mai important decat sa-ti asumi munca pe care o faci. Greseli sau reusite, toate sunt asumate si puse in slujba clientilor nostri.

Competenta

Invatam si ne perfectionam incontinuu, pentru ca ceea ce oferim sa fie la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

Respectul

Tot ceea ce facem, facem cu respect! In primul rand pentru client, pentru dorintele lui si pentu faptul ca ne-a ales pe noi.  Apoi pentru noi, pentru munca depusa la fiecare proiect in parte, pentru echipa noastra si pentru cei care cred in noi.

De fiecare data

Colaborarea Cu Noi Este Alegerea Inteligentă

Mobilier care iti aduce placere, armonie si echilibru, in casa ta

Ani de Experienta

Clienti Multumiti

TeMobilam Colaborare

Sună Acum

+40 735 555 608

Contactați-ne Acum